Een sfeervolle bedrijfsruimte met kantoorstoffering en zonwering

Een goede afstemming van materiaal en kleurgebruik levert een positieve bijdrage aan de uitstraling van uw kantoor. Zo kunnen materialen de reflectie van het licht en de akoestiek beïnvloeden. Een harde vloer, tegeltapijt of kamerbreed? Als VCA-gecertificeerde onderneming denken wij graag met u mee over een veilige, gezonde en milieuvriendelijke kantoorstoffering.

Kantoorstoffering

Kantoorstoffering

Vloerafwerking bepaalt in belangrijke mate de uitstraling van een kantooromgeving. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor zachte, maar ook harde vloeren zoals PVC en marmoleum. Projectvloerbedekking voldoet aan strenge normen voor een intensief gebruik. Onze brede collectie kantoorstoffering  biedt een oplossing voor iedere ruimte.

 

Contact opnemen
Kantoorstoffering

Licht- en zonwering

De warme stralen van de zon geven ons een vrolijk en energiek gevoel. Helaas is de zon tijdens kantooruren soms een lastige indringer. De werkomgeving wordt snel warm en het felle licht maakt het lezen van een computerscherm haast onmogelijk. Bij de aanschaf van licht-/zonwering is de lichttransmissie en de soort, kleur en dichtheid van het doek belangrijk. Bovendien heeft het doek invloed op de temperatuur van de werkomgeving. Laat u adviseren bij het selecteren van de best passende lichtwering.